maandag 8 april 2013

Dag 116: De bank opnieuw

Afgelopen weekend ben ik weer bij mijn ouders geweest, en ook daar ben ik door gegaan met opruimen.
De vorige keer dat ik aan het opruimen was had ik volgens mij de bank leeg achter gelaten. Het zullen de kaboutertjes wel zijn die dit er weer op hebben gelegd. De dozen bewaar ik nog even, misschien komen die van pas.
Deze kaartjes kom ik tegen op de bank, die zijn van een vak waarbij ik heel veel arresten moest leren. Net als bij de woordjes vroeger gebruik ik daar de omdraai methode voor. Het lijkt misschien stom aar voor mij werkt dit echt. En je kan ook simpel tussendoor een keertje oefenen.
Dit is plastic afkomstig van de kleren van mijn werk. De eerste keer heb ik het bewaard maar bij het inleveren vragen ze alleen om de kleding. Kan dus ook weg.
Als laatste deze tas. Hierin zitten allemaal andere tassen, die wil ik bewaren want je weet nooit waar je ze voor nodig hebt. Ik gebruik nu zo'n tas voor mijn sportschoenen en als die kapot gaat heb i nog een nieuwe. Ook vind ik hier mijn heuptasje, daar heb ik afgelopen herfst nog naar gezocht.... Deze tas belandt voorlopig achter de bank, wel opgeruimd maar toch uit het zicht.

2 opmerkingen:

  1. plastic tassen kan je eventueel ook heel klein opvouwen. Ik zal eens kijken of ik daar nog een voorbeeld filmpje van kan vinden op Y.tube. Ik doe het al jaren zo en zo nemen plastic tasjes bijna geen ruimte in....    gezocht niet gevonden. Ik zal er binnenkort wel een foto-serie van maken als zijnde een klusje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat filmpje heb ik al eens gezien, mijn pastic tasjes vouw ik ook zo op. Dit waren lege zakken van kleding, die zijn in de plastic afvalbak beland.

    BeantwoordenVerwijderen