maandag 17 februari 2014

Dag 201: Warme voeten

Vriendlief woont in een mooi huis maar helaas is het slecht geïsoleerd. Hier wordt ook niets aangedaan omdat het huis op de sloopnominatie stond. Als het geen crisis was geweest had het huis er al niet meer gestaan.
Nadeel is dus dat als wij het lekker warm willen hebben de centrale verwarming de hele dag staat te loeien. Dat is niet de bedoeling. In de kamer helpen een dikke trui en pantoffels. Als dekbedhoes hebben we nu lekker flanel voor in de winter maar soms is dat nog te koud. Vorig jaar bedacht vriendlief dat hij nog een kruik had en gebruikten we die regelmatig.
Probleem was dat er om 1 kruik geen hoes zat. Nou ja dan maak ik die gewoon dacht ik. Nu gaat dat klusjes bedenken een stuk sneller dan de uitvoering van die klusjes..
Ik was er klaar mee en heb afgelopen weekend het laatste stukje gehaakt. 1 rij is van stokjes zodat daar het touwtje gemakkelijk door kan. Het touwtje heb ik gemaakt door de draad tegengesteld in elkaar te laten draaien. Vriendlief was verbaasd dat dat kon en dat de draaiing in het touw blijft zitten. Nu kan de kruik in de kast naast het beddengoed want inmiddels liggen er elektrische dekens op het bed. Ook lekker warm!

1 opmerking:

  1. Erg leuk gemaakt!
    Ook schattig dat je vriend zulke essentiele handwerk dingen niet weet.

    BeantwoordenVerwijderen