woensdag 30 oktober 2013

Dag 175: Liebster award

Het is al een paar week geleden maar van haar een liebster award! Ik weet eigenlijk niet eens of ik Anita daar wel voor heb bedankt, dus bij deze nog een keer: Bedankt! Ik zal de vragen die zij gesteld heeft hier onder beantwoorden.

1. Wat doe je in het dagelijks leven ( behalve bloggen)
Ik studeer nog steeds, het duurt iets langer als gebruikelijk maar ik vind het nog steeds leuk. Daarnaast werk ik op zaterdag bij PostNL. Hier bezorg ik post in het buitengebied met een auto, dat doe ik nu ruim 6 jaar. Ook heb ik altijd fanatiek gesport maar doordat ons team er afgelopen seizoen mee is gestopt heb ik nog geen nieuwe sport gevonden.

2. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?
Er zijn nog heel veel plaatsen die ik ooit wil bezoeken. Laatst sprak ik met iemand over de minivakantie die we hadden naar Disneyland Parijs en toen kwamen we tot de conclusie dat eigenlijk elke Europese hoofdstad prachtig is. Aangezien ik nog geen enkele hoofdstad heb gezien lijkt het me leuk om die te bezoeken. O, en Amerika lijkt me ook super gaaf.

3. Wie of wat is je grootste inspiratie?
Dat zou ik eigenlijk niet zo 1,2,3 weten. Ik denk dat er veel mensen zijn van wie ik graag wat overneem of al heb overgenomen in mijn doen en denken.

4. Waarom ben je een weblog gestart?
Eigenlijk om dezelfde reden waarom Anita ook een blog is begonnen. Het een kastje per dag sprak em erg aan, alleen ken ik mezelf erg goed, zonder blog stop ik na een week. Door deze blog blijf ik toch bezig.

5. Wat is je grootste trots in je leven?
Op dit moment vriendlief natuurlijk, en mijn bachelor die ik binnenkort uitgereikt krijg.

6. Waarvan geniet jij het meest?
Ik kan echt van kleine dingen genieten, de zon die lekker schijnt terwijl ik aan het werk ben, of iets leuk dat ik onderweg zie. Ook geniet ik van boeken alhoewel ik de laatste tijd weinig tijd heb om te lezen.

7. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen?
Vriendlief en ik hebben heel veel dingen die we wel willen maar waar het nog niet van gekomen is. Parachutespringen is iets wat we nog wel eens willen doen, net zo als bungeejumpen, al weet ik nog niet of ik dat echt wel durf.

8. Waarvoor kunnen ze jou ´s nachts wakker maken? 
Eigenlijk voor niets. Ik slaap dan. Vriendlief zegt wel dat ik regelmatig spook 's nachts, dan moet hij een kat wegjagen ofzo. De volgende dag weet ik helemaal nergens van.

9. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots?
Tot nu toe op mijn gehaakte sjaal maar er liggen nog wat onafgemaakte projecten die ook wel heel leuk zijn.

10. Wat vind jij echt onwijs irritant?
Hihi, een stofzuiger die meteen aangaat vind ik ook irritant. En mensen die niet de maximumsnelheid rijden, dus 60 waar 80 mag. En dan ook nog afremmen voor de flitspaal waar gewoon een sticker opzit met de maximumsnelheid. En als laatste dat iedereen keurig op tijd op het werk is en vervolgens onze post veelste laat wordt geleverd. Gelukkig krijgen we die tijd wel uitbetaald maar ik vind het altijd zonde van mijn tijd.

11. Wat zijn jouw plannen voor morgen?
Morgen heb ik van 11 tot 1 college, daarna ga ik nog even studeren en 's avonds komt vriendlief langs.

Ik heb de volgende blogs uitgekozen voor een award. Ik heb niet gekeken of ze minder dan 200 volgers hebben.

Carolines Hoekje Caroline blogt nog niet zo lang maar ik mag graag haar blogjes lezen. Misschien ook wel omdat ik A little house on the prairie ook leuk vond?

Mind Maggie Een collega student, waarbij ik me in sommige dingen helemaal herken maar toch verschillen onze levens ook. Erg leuk om te lezen hoe je achtergrond kan leiden tot totaal verschillende levens.

Villa Speelmama Ik vind het leuk om te zien wat voor activiteiten ze allemaal doet met de kinderen. Een hoop andere ouders kunnen hier denk ik nog wat van leren.

Weg naar zelfvoorziening Zoals de blog al aangeeft is zij op weg naar bijna totale zelf voorziening. Erg leuk om te lezen.

Ik hoop dat jullie de award willen aannemen. Misschien heb ik niet even vaak op jullie blog gereageerd maar ik volg jullie wel. Zouden jullie ook bovenstaande vragen willen beantwoorden? Ik ben benieuwd waar jullie je inspiratie vandaan halen.

En zoals met elke prijs: je mag weigeren! (maar dan weet je ook niet wat je mist)

5 opmerkingen:

 1. Dank je wel! Ik voel me vereerd, ik zal hem zeker aannemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! Ik neem je award zeker aan. Wil je de zin waarmee je mijn blog hierboven beschrijft nog afmaken? Ik ben erg benieuwd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het zometeen even aanpassen. Echt stom trouwens ik heb het hele stuk wel 3x gecontroleerd op spel en typefouten maar ik heb dit gewoon niet gezien.

   Verwijderen
 3. Ik dacht al dat je de award over het hoofd gezien had! Leuk dat je blij bent met de award. Zo ben ik weer heel wat over je te weten gekomen.
  En wat een leuke blogs heb je gekozen. Dat je Maggie's Mind ook genomineerd hebt vind ik heel fijn, want die had ik ook wel willen noemen, maar ja ik kon niet aan de gang blijven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor! ik had het wel gezien maar ik vond blog nr 175 wel leuk voor de award. Helaas had ik het afgelopen weken druk met andere dingen waardoor dit er bij in schoot. Ik vind het nu al leuk inderdaad, al die leuke reacties die je krijgt.

   Verwijderen